Sağlık Bilimleri Enstitüsü

ÇKHBGS Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. İsmail TEMİZ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Programı Öğrencilerine Ders Verdi

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. İsmail Temiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencilerine ders verdi. Kısa takdim konuşmasında Enstitü Müdürü Prof.Dr. Ahmet Ünver, İsmail Temiz’in uzun yıllar hekimlik, başhekimlik ve Tıbbi Hizmetler başkanlığı tecrübesi ile sağlıkta dönüşüm programını avantaj ve dezavantajlarıyla en iyi analiz edebilecek kişilerden biri olduğunu vurguladı. Dr. Temiz  Sağlık Bakanlığı teşkilat yapısı çerçevesinde sağlıkta dönüşüm programını yasal ve uygulama yönleriyle öğrencilere aktardı. İnteraktif bölümde ise bu konular Çanakkale özeli de düşünülerek katılımcılarla detaylı tartışıldı. Ders sonunda Uzm.Dr. İsmail Temiz’e teşekkür belgesi Enstitü Müdürü Prof.Dr. Ahmet Ünver tarafından takdim edildi.