Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL SINAVI

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Enstitüler Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı 16 Ocak 2019 saat 13.00’te Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yapılacaktır. Adaylar sınavın ilk 15 dakikası geçtikten (13:15) sonra sınav salonuna alınmayacaklardır. Sınav giriş listeleri ydyo.comu.edu.tr adresinden ve sınav sabahı Yabancı Diller Yüksekokulu girişinde ilan edilecektir.

Sınava başvurmak isteyen adayların 24 Aralık 2018 - 14 Ocak 2019 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (17:00) şahsen Enstitümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

a) Sınava Giriş Belgesi, Başvuru Formu,

b) Nüfus Cüzdanı veya Pasaport Fotokopisi ve Aslı ile Birlikte Getirilmelidir. (Bunların dışındaki belgeler kesinlikle kabul edilmez. Nüfus cüzdanında adayın T.C. Kimlik Numarası ve fotoğrafı bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır.)

Yukarıda belirtilen hususların dikkate alınmamasından kaynaklanan problemlerde tüm sorumluluk adaylara aittir.

Ekler

Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı Başvuru Formu ve Sınav Giriş Belgesi.docx